De Openingssessie wordt dit jaar verzorgd door:

Drs. Ingrid Vermeer – CEO Brightlands Campus & Vastgoed Greenport Venlo
Dhr. Peter Pardoel – Voorzitter Stichting Supply Chain Valley

De speech bij het Conference diner op donderdag 21 maart zal verzorgd worden door Harry Geerlings, Professor Em. Erasmus Universiteit Rotterdam!

Ook kunnen wij jullie al de volgende titels van onderstaande Rondetafelgesprekken delen:
1. Game You’ve got freight door Lóránt (Lori) Tavasszy
2. Registratie CO2-emmissie in de logistiek door Jan Francke
3. Uitdagingen voor het logistieke onderwijs door Ron van Duin

4. Circulariteit en Logistiek door Victor Verboeket

De excursie op vrijdag 22 maart zal zijn bij Leolux Bezoekerscentrum te Venlo.

We krijgen daar een rondleiding in de productie en presentatie van logistieke medewerkers van Leolux. www.leoluxvisitorcenter.nl

~.~

De 29ste VLW vindt plaats op donderdag 21 en vrijdag 22 maart in Tegelen, in Bilderberg Chateau Holtmühle. We nodigen u daar graag voor uit!

Met de VLW dragen we er graag aan bij om het logistieke onderzoek en de logistieke praktijk te versterken, en naar een hoger niveau te brengen. Daarbij is er alle ruimte om inhoudelijk de diepte in te gaan op relevante en recente ontwikkelingen in de logistiek. We hechten eraan om dat in een informele setting te doen.

Op de VLW praten we elkaar bij over de logistiek, aan de hand van actuele onderzoeksresultaten, en is er veel ruimte voor discussie. In parallelsessies en rondetafelgesprekken presenteren alle deelnemers actuele onderzoeksresultaten aan elkaar, en komt het hele onderzoeksveld aan bod. We vragen elke deelnemer om een eigen paper te presenteren, óf om een schriftelijke discussiebijdrage in te brengen als reactie op één van de andere ingebrachte papers. We discussiëren bevlogen, maar met respect voor elkaar.

Voor wie
De VLW is vooral van belang voor onderzoekers die hun ervaringen, resultaten, ideeën willen delen en voorleggen aan collega onderzoekers maar vooral ook aan anderen die werken in de logistiek en in het overheidsbeleid. Onderzoekers van universiteiten, hogescholen, onderzoeksbureaus, in onderzoek en innovatie geïnteresseerde deelnemers vanuit overheden, bedrijven en instellingen zijn daarom van harte welkom.

Rondetafelgesprekken
De onderwerpen van de rondetafels in deze editie zijn onder andere:
CO2-emissie in combinatie met ISO-norm, een smart game over Synchromodaliteit en een vervolg op de online rondetafel ‘Is logistiek klaar voor de toekomst? Debat over AI en logistiek & Circulariteit en logistiek’.

Papers en discussiebijdragen
Om deel te kunnen nemen aan de VLW verwachten we van u een paper of discussiebijdrage. De richtlijnen hiervoor zijn te vinden op onze website. Daar kunt u zich ook inschrijven.

Kosten
Deelname aan de VLW kost € 700,- (excl. btw)

U kunt zich nu registeren als deelnemer.

De deadline voor het indienen van papers is 26 januari 2024.
Discussiebijdragen dienen ingediend te worden vóór 16 februari 2024.

Locatie
Château Holtmühle, Kasteellaan 10, 5932 AG Tegelen
Bilderberg Hotel Château Holtmühle – Tegelen – Bilderberg Hotels