De 29ste VLW vindt plaats op donderdag 21 en vrijdag 22 maart 2024 bij Bilderberg Château Holtmühle te Tegelen – https://www.bilderberg.nl/tegelen/chateau-holtmuhle/

De VLW heeft als doel om het logistieke onderzoek te versterken en naar een hoger niveau te brengen. Zoals gebruikelijk gaan we in een informele setting, inhoudelijk de diepte in met relevante en recente ontwikkelingen in de logistiek. Tijdens deze tweedaagse is er alle ruimte voor een goed gesprek en prettige ontmoetingen.

Op de VLW hoort u de actuele resultaten uit het onderzoeksveld en wordt er naar aanleiding daarvan gediscussieerd over de mogelijkheden, behoeften en knelpunten in logistiek. Deelnemen aan de VLW vraagt om een actieve bijdrage van de deelnemers. In parallelsessies en rondetafelgesprekken krijgen de deelnemers van elkaar de actuele resultaten uit het hele onderzoeksveld te horen, en kunnen volop in discussie gaan. Alle deelnemers brengen papers of discussiestellingen in, en bediscussiëren bevlogen, maar met respect voor elkaar, de mogelijkheden, behoeften en knelpunten van goederenoverslag, -vervoer en -distributie. Naast een conference diner is een bedrijfsbezoek opgenomen in het programma.

Voor wie

De VLW is in het bijzonder interessant voor onderzoekers die hun ervaringen, resultaten, ideeën willen delen, voorleggen aan anderen en voor iedereen die geïnteresseerd is in logistiek onderzoek; Onderzoekers van universiteiten, hogescholen, onderzoeksbureaus, in onderzoek en innovatie geïnteresseerde deelnemers vanuit overheden, bedrijven en instellingen zijn van harte welkom.

Programma

Binnenkort kunnen we een update delen over de indeling van het symposium, de rondetafelgesprekken en de inschrijfmogelijkheden. Blijf onze website volgen voor deze informatie.